Zomerschool in de media

Vorige week is de Zomerschool Amsterdam gestart. We hoeven niet te klagen over gebrek aan belangstelling van de media. Metro, Het Parool en Het Algemeen Dagblad zijn geweest, AT5 heeft opnamen gemaakt en RTVNH heeft aandacht aan de Zomerschool besteed via Paal 020.

Hieronder ziet u wat Het Parool en Het Algemeen Dagblad hebben gepubliceerd. Het is altijd jammer dat de stukjes moeten passen binnen een format en een maximaal aantal woorden mogen hebben. Daarom is er bijvoorbeeld niets geschreven over de betrokkenheid van de ouders bij de Zomerschool en wat de organisatie doet om ouders te informeren over hoe zij hun kinderen thuis kunnen ondersteunen. Het AD heeft wel met ouders gesproken, maar hun bijdrage heeft het het artikel niet gehaald.
AT5 heeft zich voornamelijk gericht op het proces in de klas en laat een leerkracht aan het woord. Wij zijn benieuwd naar de uitzending.
Ook BASTA heeft gefilmd op de Zomerschool. Er is een leerling gevolgd, Tante Ivy doet ook iets aan haar woordenschat en er is een rondje gemaakt in de school. De première van de uitzending vindt plaats op 12 augustus, tijdens de grote finale op de laatste dag van de Zomerschool. Amsterdam en omstreken ziet de aflevering pas in september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*