Vacatures Zomerschool

Heb je interesse om in 2018 bij de Zomerschool te werken, als leerkracht of assistent? Open sollicitaties worden bewaard en in maart 2018 wordt er met kandidaten contact gelegd.

Op de Zomerschool werk je als assistent met de leerkracht op een groep leerlingen (12 – 15). Dagelijks hebben de leerlingen één uur maatwerk in kleine groepjes. Onze assistenten krijgen dan ook een groepje onder hun hoede. Onze assistenten zijn net afgestudeerd aan de Pabo of in hun laatste jaar en hebben ervaring in groep 7 en/of 8. Meedoen aan de Zomerschool als assistent is een kans om praktijkervaring op te doen met een interessante doelgroep en een enthousiast team met zeer ervaren leerkrachten.

Voor leerkrachten vragen wij een bevoegdheid en enkele jaren ervaring in groep 7 en 8. Kandidaten die bekend zijn met de doelgroep en kennis hebben van NT2 genieten de voorkeur.

Heb je interesse, schrijf dan een brief met motivatie en cv naar Marijke Kaatee: marijke@kaatee.com of m.kaatee@chello.nl.

Kandidaten met kennis over directe instructie, NT2, woordenschatverwerving en begrijpend lezen, hebben een streepje voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*