Kennisuitwisseling Klaar voor de 21e eeuw – o4nt

Op de pagina leestips op dit blog staat bij december de tip Klaar voor de 21 eeuw.  Zoals je daar kunt lezen ben ik enthousiast over het boek omdat het zoveel praktische handreikingen biedt aan docenten.
Behalve dat het een goede inzage geeft in de ontwikkelingen op het gebied van leren en didactiek in de afgelopen 10 jaar, blijft het namelijk niet bij inzichten en doorkijkjes, maar geeft het boek heldere tips en didactische instrumenten om direct uitvoering te geven aan datgene waarvan in de laatste 10 jaar is gebleken dat het werkt in de klas.Klaar_voor
Op mijn blog heb ik een paar maanden geleden ook aandacht besteed aan het model voor de Steve Jobs Scholen. Zoals je daar kunt lezen, was ik niet zo enthousiast over de profielschets van toekomstige leerkrachten en het ontbreken van didactische inzichten in het concept. De community o4nt is dit aan het uitwerken en organiseert een bijeenkomst waarin Klaar voor de 21e eeuw centraal staat. Geïnteresseerde leerkrachten/docenten worden uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Samen met Jan Bulsink en Harry Gankema zal ik deze bijeenkomst inleiden.

Deze bijeenkomst vindt plaats op een nader te bepalen datum in Maarssen. Op de website van o4nt staat actuele informatie.
Natuurlijk leest u vóór de bijeenkomst het boek, zodat we ook echt op de inhoud in kunnen gaan.  Om onze kennis direct en effectief te delen  maken we tijdens de bijeenkomst gebruik van  Lino-it.  Aanmeldingen lopen via Marijke Kaatee, Luc de Vries en Jan Bulsink en o4nt.

Deelnemers aan de bijeenkomst kunnen het boek met een extra korting van 10% bestellen. Bij aanmelding voor de bijeenkomst in Maarsen, ontvangt u van ons de kortingscode.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*